10528819GeïnvesteerdQuick scanAanvraag ingediendAfgewezenOn hold
Menu

NextGen.
Portfolio

Home / Portfolio

AxelaRx B.V.

AxelaRx richt zich op het ondersteunen van ontwikkelaars van nieuwe medicatie door in een hele vroege fase van het ontwikkelproces de distributie van medicatie in het lichaam te analyseren door een combinatie te gebruiken van fluorescentie en microdoseringen. Deze technologie kan ook worden ingezet voor klinische beslissingen.

Elanza

Elanza helpt zorginstellingen de flexibele schil te organiseren. Efficiënt, effectief en veilig. Het platform geeft de mogelijkheid om openstaande diensten direct uit te zetten bij verschillende zorgverleners. Dit kan onder andere bij de eigen (parttime) medewerkers, ZZP'ers en bemiddelaars.

Quli

Quli faciliteert een persoonlijke digitale omgeving. Hiermee kun je zelf je zorggegevens beheren, gebruiken en delen. Met Quli worden zelfservice, zelfmanagement en zelf- en samenredzaamheid digitaal ondersteund. Uiteraard is Quli veilig en makkelijk in gebruik.

Plasmacure

Plasmacure ontwikkelt een technologie om diabetische voetwonden beter te kunnen behandelen, een chronische voetwond waar veel mensen dagelijks last van hebben. De technologie voorkomt ernstige bacteriële infecties en zorgt ervoor dat voetwonden sneller genezen.

Encapson

Encapson heeft een coatingtechnologie ontwikkelt die artsen in staat stelt om medische apparatuur beter te zien bij echografie. Het gaat hierbij om medische apparaten die in het menselijk lichaam zichtbaar moeten zijn, zoals speciale katheters en biopsienaalden.

ENPICOM

ENPICOM is een bioinformatica software engineeringbedrijf. Ze richten zich op het ondersteunen van immunotherapie-ontwikkelaars met producten en op maat gemaakte oplossingen om de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe immunotherapieën te verbeteren en te versnellen.

AMT-medical

AMT-Medical beschikt over een technologie om minimaal invasieve hartbypassoperaties mogelijk te maken. De hartbypass operatie is één van de weinige openhartoperaties, maar wel een operatie die nog vrij vaak voorkomt.

LeQuest

LeQuest ontwikkelt geavanceerde e-trainingen waarmee zorgprofessionals kunnen worden getraind in het gebruik van (complexe) medische apparatuur. Binnen het platform zijn diverse losse modules ontwikkeld, waarbij medische apparatuur geheel digitaal wordt nagebouwd, inclusief de functionaliteiten van het betreffende apparaat.

Soulve Innovations

Soulve Innovations ontwikkelt en implementeert software voor de gezondheidszorg. Het voornaamste product is MediMapp, een softwarepakket voor ziekenhuizen dat inzicht geeft in het zorgpad van een patiënt en dat bijvoorbeeld kan worden gekoppeld aan het ziekenhuisinformatiesysteem, vragenlijsten en informatie over behandelingen.

Alledaags

Binnen de gezondheidszorg is het gangbaar herhalingscursussen te volgen en lesstof is meestal niet op het individu toegesneden. Alledaags heeft een manier ontwikkeld waarbij de inhoud van de (bij)scholing wordt afgestemd op de persoon die de inhoud moet leren. Alledaags personaliseert het leerproces  door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en big data.

Healthy Ageing is sinds 2006 ons speerpunt. Onze onderzoekers zoeken samen met andere kennisinstellingen en met bedrijven naar antwoorden op de vraag hoe we gezond en actief ouder kunnen worden.

Prof. Folkert Kuipers, Universitair Medisch Centrum Groningen.